TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Pintura que trascendeix el bastidor. L’obra de Xavier Escribà s’exposa al Palau de l’Abadia

Pintura que trascendeix el bastidor. L’obra de Xavier Escribà s’exposa al Palau de l’Abadia

Xavier Escribà (París, 1969) exposarà la seva obra a l'Espai Art l'Abadia durant els pròxims mesos. 'L'ànima als dits' inclou prop de 20 peces, algunes de les quals encara no han estat exposades. El seu estil és difícil de classificar, ja que, tot i que ell es considera pintor, l'ús que fa d'aquest art fa que les seves obres transgredeixin les fronteres del que entenem convencionalment com a pintura. Fruit de la intenció de l'autor i de la naturalesa dels materials que utilitza, el procés és una part clau per entendre la seva obra, i tan sols amb la mirada podem tenir un comportament actiu intentant veure com ha construït les pintures, que moltes s'han alliberat del seu suport.

'L'ànima als dits' s'inaugurarà aquest dissabte 22 de juliol, a les 19 hores, al Palau de l'Abadia. La presentació comptarà amb la presència de l'autor, de la regidora de Cultura, Montserrat Tallant. Es podrà visitar fins a l'1 d'octubre de 2017, de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 19 hores, i els diumenges, de 10 a 14 hores.

XAVIER ESCRIBÀ
Va cursar els estudis artístics a Barcelona (Facultat de Belles Arts Sant Jordi, UB) i posteriorment a París (Ecole Nationale Supérieure des Beaux-Arts). En aquesta ciutat hi resideix més de deu anys i inicia la seva trajectòria artística. La seva recerca pictòrica, qualificada de "imaginativa i original" per la crítica Maria-Lluïsa Borràs es situa en el que podríem anomenar continuïtat del moviment francès Support-Surface. Des de l'any 2000 exposa regularment a Europa, està present a l'escenari internacional en Fires d'Art com Fiac, Arco, The Armory Show, ArtBasel, ArtCologne... Actualment, viu i treballa a Catalunya.

201707-CARTELL-XAVIER-ESCRIBA

 

0
0
0
s2sdefault