TwitterFacebookYoutubeRSS

El Comte Arnau de Teatre de l'Aurora, espectacle familiar de qualitat sobre el mite

El Comte Arnau de Teatre de l'Aurora (dissabte 5 d'agost, 22 h), és una adaptació del mite català més important de tots els temps dirigida a tots els públics i amb una posada en escena de petit-mitjà format. Tres trobadors de llegendes (Ireneu Tranis, Roger Julià i Pep Pascual) recorren el país descobrint antigues històries i s'aturen al Ripollès per conèixer la del comte Arnau, una història farcida d'aventures, amor i tradició. De les seves veus, descobrirem com Arnau inicia el viatge cap a l'eternitat i coneixerem Adelaisa, el seu gran amor, i també a Hug i Ponç, dos éssers màgics dotats de poders misteriosos.

Una fascinant història plena d'aventures, amor i tradició. Un espectacle familiar sobre la llegenda més apassionant de la cultura catalana, amb música en viu i una gran força visual, que captivarà a grans i petits.

En els darrers 15 anys, el Teatre de l'Aurora ha participat en 20 produccions teatrals, la gran majoria adreçades a tots els públics, en coproducció amb companyies com Farrés brothers i cia, Marcel Gros, Teatre Nu, Cia. La Mandarina, La companyia del príncep Totilau... Amb la incorporació de Joan Arqué com a director artístic, la companyia ha fet un pas endavant passant de la coproducció a la producció pròpia, amb un segell artístic i personal que potencia la seva manera d'entendre el teatre: sense enganys, on tot el que passa es veu a damunt de l'escenari, carregat de simbolisme, on res és gratuït, pensat per a espectadors de totes les edats i, sobretot, amb un respecte molt elevat pel treball actoral en totes les seves dimensions i disciplines. L'espectacle es va estrenar a la Fira Mediterrània 2015 i vol fer arribar el mite al públic.

Consulteu tota la programació del festival prement aquí.

201707-TEATRE-AURORA

 

0
0
0
s2smodern