TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • El Comte Arnau de Teatre de l'Aurora, espectacle familiar de qualitat sobre el mite

El Comte Arnau de Teatre de l'Aurora, espectacle familiar de qualitat sobre el mite

El Comte Arnau de Teatre de l'Aurora (dissabte 5 d'agost, 22 h), és una adaptació del mite català més important de tots els temps dirigida a tots els públics i amb una posada en escena de petit-mitjà format. Tres trobadors de llegendes (Ireneu Tranis, Roger Julià i Pep Pascual) recorren el país descobrint antigues històries i s'aturen al Ripollès per conèixer la del comte Arnau, una història farcida d'aventures, amor i tradició. De les seves veus, descobrirem com Arnau inicia el viatge cap a l'eternitat i coneixerem Adelaisa, el seu gran amor, i també a Hug i Ponç, dos éssers màgics dotats de poders misteriosos.

Una fascinant història plena d'aventures, amor i tradició. Un espectacle familiar sobre la llegenda més apassionant de la cultura catalana, amb música en viu i una gran força visual, que captivarà a grans i petits.

En els darrers 15 anys, el Teatre de l'Aurora ha participat en 20 produccions teatrals, la gran majoria adreçades a tots els públics, en coproducció amb companyies com Farrés brothers i cia, Marcel Gros, Teatre Nu, Cia. La Mandarina, La companyia del príncep Totilau... Amb la incorporació de Joan Arqué com a director artístic, la companyia ha fet un pas endavant passant de la coproducció a la producció pròpia, amb un segell artístic i personal que potencia la seva manera d'entendre el teatre: sense enganys, on tot el que passa es veu a damunt de l'escenari, carregat de simbolisme, on res és gratuït, pensat per a espectadors de totes les edats i, sobretot, amb un respecte molt elevat pel treball actoral en totes les seves dimensions i disciplines. L'espectacle es va estrenar a la Fira Mediterrània 2015 i vol fer arribar el mite al públic.

Consulteu tota la programació del festival prement aquí.

201707-TEATRE-AURORA

 

0
0
0
s2sdefault