TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • ​Portes obertes als habitatges de protecció oficial del carrer Manigosta, 4

​Portes obertes als habitatges de protecció oficial del carrer Manigosta, 4

L'any 2009 l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i Incasòl van acordar, d'una banda, que l'Institut Català del Sòl adquiriria l'antic casal d'avis, ubicat al carrer Manigosta, número 4, i que els diners de l'adquisició, l'Ajuntament els invertiria en actuacions emmarcades a la Vila Vella, dins el programa de la llei de barris; de l'altra, també es va acordar que l'Ajuntament adquiriria la parcel·la situada a la cantonada dels carrers Joan Maragall i Ramon d'Urg (amb la finalitat de poder-hi construir el nou centre de salut). A través de l'Ajuntament, els diners d'aquesta adquisició, Incasòl els destinaria a reformar l'edifici del carrer Manigosta, amb l'objectiu de rehabilitar l'antic edifici del casal d'avis i construir-hi quatre habitatges de protecció oficial de lloguer, que serien gestionats per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

Per tant, amb motiu de la finalització de les obres de construcció d'aquests quatre habitatges de protecció oficial, el dissabte es durà a terme una jornada de portes obertes, d'11.30 h a 13.30 h. per mostrar les vivendes. L'acte comptarà amb l'assistència de l'alcalde, el Sr. Ramon Roqué i Riu, el Director dels Serveis Territorials de Governació, Administracions Públiques i Habitatge a Girona, el Sr. Raül Morales i Vergés i la directora del Consorci de Benestar Social del Ripollès, la Sra. Elisabeth Ortega i Larriba.

Els quatre habitatges disposen de cuina, bany, rebost, tres habitacions i terrassa coberta. Es tracta d'habitatges amb bons aïllaments tèrmics, que garanteixen bones temperatures tant en les èpoques de fred com de calor, i acústics. Disposen de paviment porcel·lànic a la cuina, bany i rebost i de parquet sintètic a la resta de vivenda; fusteria interior lacada i exterior de fusta. El sistema de calefacció consisteix en calderes individuals de gas natural amb radiadors d'alumini i la il·luminació compta amb ulls de bou de bombetes led.

hpo-manigosta

0
0
0
s2sdefault