TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • La casa natal de Nunó, la “Titi” i la “Lia”, i els pilots d’avió santjoanins, alguns dels protagonistes de la SJA 13

La casa natal de Nunó, la “Titi” i la “Lia”, i els pilots d’avió santjoanins, alguns dels protagonistes de la SJA 13

Una descripció acurada, amb fotografies i altres elements gràfics, de la descoberta de la veritable casa natal de Jaume Nunó, el santjoaní compositor de la música de l'himne nacional de Mèxic; una entrevista a la Rosalia Buixasa i la Teresa Bosch, dues de les primeres educadores de la llar d'infants que s'han jubilat els últims anys; o un reportatge sobre els pilots d'avió santjoanins, són alguns dels reportatges que trobareu al 13è número de la revista SJA, la revista de la gent de Sant Joan de les Abadesses, que ha sortit a la venda aquesta última setmana de juliol.

A més d'aquests articles centrals i d'altres reportatges, també hi trobareu les seccions habituals que busquen, per exemple, donar a conèixer santjoanins que viuen a l'estranger, persones que han vingut a viure al nostre poble, novetats editorials relacionades amb la vila, el racó de l'arxiu, i una altra secció que busca descobrir la tasca de les entitats. Precisament el Grup Fotogràfic Abadesses és protagonista de la portada a través d'una fotografia de Miquel Planells, guanyadora de Flora i Fauna del primer Ral·li Fotogràfic que han organitzat l'entitat aquest any.

La SJA es tracta d'un magazín semestral escrit per un consell de redacció de voluntaris i col·laboradors puntuals, que treballen en coordinació amb la regidoria de Cultura de l'Ajuntament. Es pot comprar a l'Oficina de Turisme i a impremta Garriga, i té un preu de 2 euros. Les primeres onze revistes es poden consultar en línia a la pàgina web de l'Ajuntament.

201707-SJA-13La portada de la SJA 13

0
0
0
s2sdefault