TwitterFacebookYoutubeRSS

Entrades a la venda del Concert de Manel

manelweb10 milles per veure una bona armadura és el nou disc de Manel. Amb tot el país esperant amb candeletes el seu segon àlbum, el grup català presentarà, en motiu de la Festa Major, el seu nou treball, l'11 de setembre de 2011, a Sant Joan de les Abadesses. Després de l'èxit de vendes aconseguit pel grup amb el seu nou treball, que ha estat número 1 a les llistes de venda, la gira de presentació del disc va tancant els escenaris on tindran lloc els concerts.

Els Manel arribaran la diada de l'11 de setembre i portaran la seva música i les seves noves cançons a la comarca del Ripollès, concretament al Pavelló Municipal d'Esports de Sant Joan de les Abadesses, que a partir de les 23h, viurà un dels concerts més esperats del panorama musical català. 

Les entrades per al concert de Manel a Sant Joan de les Abadesses ja estan a la venda a Telentrada de Catalunya Caixa i, a partir del 24 de juny, es posaran a la venda també al Palau de l'Abadia – Oficina de Turisme. (Plaça de l'Abadia, 9. Sant Joan de les Abadesses).

Aquest concert és organitzat per la Comissió de Festes de Sant Joan amb el suport de l'Ajuntament de la Vila.

0
0
0
s2sdefault