TwitterFacebookYoutubeRSS

Avui al matí el Consorci de Vies Verdes de Girona ha vingut a gravar diferents escenaris del nostre alberg i de l’entorn més proper. El motiu és la realització d’un vídeo per difondre la ruta Pirinexus. Ja fa uns dies vàrem explicar el naixement d’una gran ruta ciclista que enllaça diferents trams catalans i del sud de França. Pirinexus s’ha convertit en la ruta cicloturística circular més gran del sud d’Europa.

Aquesta ruta passa per l’alberg Ruta del Ferro que ha estat escollit com allotjament Bed&Bike, marca registrada que reconeix i garanteix unes característiques òptimes per a ser punt d’acolliment de les persones que realitzen aquesta i d’altres rutes cicloturístiques.

La gravació d’avui s’ha fet per diferents llocs de la comarca per on passa la ruta Pirinexus, hem començat a Molló fins arribar a Sant Joan passant per Camprodon i Sant Pau de Segúries. Aquests trams tenen unes característiques ideals per a la pràctica de la bicicleta, apta per a tot el públic i passant per uns indrets meravellosos. Podeu trobar més informació a www.pirinexus.cat

 gravaci pirinexus