TwitterFacebookYoutubeRSS

xarxa-albergs-pirineu-costa-brava-ruta-del-ferro

A les comarques de Girona tenim paisatges com els boscos densos del Ripollès, l’amplitud de la Vall d’en Bas, l’estany planer de Banyoles o les cales insòlites del Cap de Creus.

Quan viatgem ens agrada tenir noves experiències, descobrir racons únics i viure sensacions inoblidables. Però de vegades, viatjar no és del tot fàcil sobretot si anem amb família o amb grup.

Així doncs, hem creat la Xarxa d’Albergs Costa Brava Pirineu de Girona on trobareu establiments que disposen dels mateixos serveis però en indrets molt diferents.

Per ser clients de l’Alberg Ruta del Ferro, podeu gaudir d’un 10% de descompte a la resta d’Albergs Costa Brava Pirineu de Girona (presentant la targeta segellada que us adjuntem). I aconseguint els quatre segells dels diferents albergs, rebreu una NIT DE FRANC, en règim de dormir i esmorzar, en un dels albergs de la Xarxa pel mateix número de persones.

Els albergs adherits a la Xarxa d’Albergs Costa Brava Pirineu de Girona som l’Alberg Ruta del Ferro (Sant Joan de les Abadesses), l’Alberg de la Vall d’en Bas, l’Alberg de Banyoles i l’Alberg Costa Brava (Llançà).

Als Albergs Costa Brava Pirineu de Girona podeu trobar un lloc per descansar còmodament, descobrir el territori més proper i gaudir d’experiències úniques.

Els Albergs disposem d’habitacions familiars i habitacions per grups, així com sales de jocs, zones per compartir i espais per deixar el material esportiu.

Podreu conèixer la Ruta del Ferro i del Carbó de Sant Joan de les Abadesses, la singularitat de la Vall d’en Bas, la vida al voltant de l’Estany de Banyoles o el paisatge de tramuntana de Llançà.

Des de cada un dels Albergs, podreu pedalar per la Via Verda, trepitjar la Vall d’en Bas, navegar per l’Estany de Banyoles o endinsar-vos amb caiac per les cales de la Mar d’Amunt.

Quan més coneixem el territori, més ens estimem la nostra terra! 

Imprimeix-te el val de descompte

10% de descompte a la Xarxa d’Albergs Costa Brava Pirineu de Girona
descompte-Alberg-Ruta-Ferro

Alberg Ruta del Ferro
Parc de l'Estació S/N. Tel: 972 720 495
17860 Sant Joan de les Abadesses