TwitterFacebookYoutubeRSS

Nova construcció del consultori local de Sant Joan de les Abadesses. Nou CAP

Títol: Nova construcció del consultori local de Sant Joan de les Abadesses

Any: 2010

Pressupost: 786.879,85€

Descripció:

L'edifici del nou consultori local es realitza oferint un nou marc físic, acollidor i confortable tant pels usuaris com pels professionals sanitaris i resta de treballadors.

El nou edifici es resol volumètricament amb la combinació de diferents alçades que permeten estructurar-lo ordenadament. En planta baixa es disposen els espais d'ús públic (àrees d'entrada, administrativa i assistencial), mentre que a les plantes altes es situen les àrees d'ús intern (àrees de personal sanitari, emmagatzematge i instal·lacions). Aquesta disposició facilita l'accessibilitat, l'orientació i els recorreguts interiors als usuaris, en especial a la gent gran i a les persones amb mobilitat reduïda, i permet, alhora, que les zones més internes siguin d'accés restringit als usuaris.

La sala de reunions i d'educació sanitària per la seva polivalència se situa en planta baixa, adjacent a l'àrea d'entrada, al costat de secretaria i oberta al pati.

A nivell interior es planteja un edifici flexible i versàtil que pugui donar resposta a futures evolucions i transformacions dels espais, que s'adapti al pas del temps.

Les consultes orientades al sud-oest gaudeixen d'una finestra alta correguda protegida amb  un petit voladís i unes lamel·les verticals que acaben de proporcionar una total intimitat a aquests espais. Simultàniament, la seva posició, en façana al camí d'accés a la Colònia Espona, esl hi garanteix una total tranquil·litat i intimitat.

0
0
0
s2smodern
Comparteix Sant Joan
0
0
0
s2smodern
powered by social2s