fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Quartet Mèlt Xarrampin, Nadales 2018

 Quartet Mèlt Xarrampin, Nadales 2018. Cicle Teatre Centre. Sant Joan de les Abadesses

Dissabte 8 de desembre - 21 h

La màgia del Nadal, bressol del Quartet Mèlt, es troba en gran part en les cançons que l'expliquen. Nadales d'aquí i de l'altra punta del món s'uneixen a través de l'art del gran mestre Joan Albert Amargós, que les va arranjar brillantment per a quartet vocal i quartet instrumental. Amb Vic Moliner (baix i contrabaix), Andreu Moreno (bateria), Darío Barroso (guitarres) i Alejandro Esperanza (teclats), el Quartet Mèlt va presentar el 2017 el seu primer CD/DVD integrament de nadales amb el nom de "XARRAMPIM". Aquest 2018, té l'objectiu de portar-lo per tots els pobles i ciutats que vulguin celebrar unes festes de Nadal ben musicals.

COMPRA L'ENTRADA

Toti Soler i Gemma Humet - Recordant l'Ovidi

Toti Soler i Gemma Humet Recordant l'Ovidi. Cicle Teatre Centre. Sant Joan de les Abadesses

Dissabte 1 de desembre - 21 h

Música i poesia, dues formes d'art germanes que juntes creixen i germinen. Dues veus unides cap a l'emoció. Així toca i canta Toti Soler acompanyat de la deliciosa veu de Gemma Humet. Un captivador recorregut pel seu exquisit univers de guitarra i cançó: tan mediterrani, tan contemporani, tan universal; a través dels millors temes que ha escrit durant els més de cinquanta anys de dedicació a la guitarra i a la composició amb la seva forma personal sensible i profunda de compondre, interpretar i posar veu als poetes. ACTUALITZACIÓ: El concert, finalment es farà al Palau de l'Abadia.

COMPRA L'ENTRADA

Roger Mas - "Parnàs"

Roger Mas. Parnàs. Cicle Teatre Centre. Sant Joan de les Abadesses

Dissabte 17 de novembre - 21 h

Roger Mas encarna com ningú el prototip del cantautor: agermanar música i poesia, autoria i interpretació, però també novetat i tradició. Ho ha demostrat a cada disc, reinventant-se en trobador incipient, crooner de cobla, artista tel·lúric, bluesman rutilant, estrella del pop, rapsode profund o un doll de veu fonda. Tots encarnats en els temes, estils i grups més diversos. Poeta entre músics i músic entre poetes, ara, amb una veu en plena maduresa, se'ns endú de viatge al PARNÀS, al jardí dels poetes, on insisteix a emocionar-nos amb les veus dels altres i músiques noves. Complerts els vint anys del seu primer disc, ens presenta PARNÀS

COMPRA L'ENTRADA

Manu Guix & Band / Roger Argemí

Manu Guix & Band. Cicle Teatre Centre. Sant Joan de les Abadesses

Dissabte 20 d'octubre - 21 h

Després de més de cinc anys de silenci discogràfic, Manu Guix presenta Després de tot. Un recull de tretze cançons vitals, optimistes, que es mouen entre el pop i el soul d'autor. Es tracta d'una producció a quatre mans entre Roger Rodés i el mateix Manu Guix, realitzada al seu estudi Medusa de Barcelona, i masteritzada a Sterling Sound de Nova York a càrrec de Ryan Smith (Adele, Coldplay, Beyoncé entre d'altres).

Manu Guix amb el seu piano, cantant, fent totes les harmonies vocals, i acompanyat per la seva banda habitual reforçada amb més músics, ens presenta un directe realment espectacular.

COMPRA L'ENTRADA

Jordi Boixaderas i Laura Conejero Viuràs en el meu vers. Sonets de Shakespeare

Jordi Boixaderas i Laura Conejero Viuràs en el meu vers. Sonets de Shakespeare. Cicle Teatre Centre. Sant Joan de les Abadesses

Diumenge 4 de novembre - 18 h

Viuràs en el meu vers és un espectacle coproduït per la companyia il·lús teatre i UiU Promotors, articulat al voltant dels Sonets de William Shakespeare. Una hora de poesia i música en directe, amb dues grans veus de l'escena catalana com són Laura Conejero i Jordi Boixaderas, acompanyats pels músics de l'Il·lús Teatre Orchestra. Una selecció d'una trentena de sonets dels 154 que Shakespeare va anar escrivint des de finals del segle XVI fins a principis del XVII.

COMPRA L'ENTRADA

Programacio de tardor 2018 al Teatre Centre

El SAT-Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses ha preparat una programació especial d'espectacles de primer nivell per a la tardor de 2018. S'hi podrà veure a Manu Guix, Jordi Boixaderas i Laura Conejero, Roger Mas, Gemma Humet i Toti Soler, i el Quartet Mèlt. A més de les entrades que podeu comprar de cada espectacle, teniu a disposició la possibilitat de comprar dos tipus d’abonament. Un per assistir a tres propostes (10% de descompte), i un altre per assistir a totes (20% de descompte).

 

  

Organitza:

             

Col·labora:

logo-sat                          

 

L’entitat:

El SAT-Teatre Centre és l’associació que gestiona el local. Té prop de 130 anys i està lligada a l’Associació Catòlica de Pares de Família. Durant la seva trajectòria ha portat als escenaris clàssics catalans com els Pastorets, el Retaule del Flautista, L’hostal de la Glòria, El Comte Arnau…, però també s’ha atrevit amb les adaptacions de musicals com Martin Guerre, Els Miserables, Cats, Jesucrist Superstar… Actualment compta amb una important escola de teatre que assegura la continuïtat del teatre local amateur. 

Facebook SAT-Teatre Centre         ·         Twitter SAT-Teatre Centre


L’edifici:

El Teatre Centre forma part de l’immoble del Centre Catòlic, situat al número 6 del passeig Comte Guifré, que va ser construït el 1897-1899. Sempre ha tingut cafè, teatre i sales de reunions, però durant aquests anys s’ha distribuït de moltes maneres diferents. La façana, però, ha canviat molt poc durant aquest temps i forma part del catàleg de béns locals protegits. Durant la Guerra Civil, l’edifici fou confiscat i convertit en la seu del POUM. L’any 1963 es va dur a terme una rehabilitació molt important que va conformar l’aspecte actual i el cos del teatre.