fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Recorregut dramatitzat: Els desitjos del comte Arnau

Recorregut dramatitzat: Els desitjos del comte Arnau

Els desitjos del comte Arnau

La història del comte Arnau en uns escenaris màgics

12, 13, 19, 20, 26 i 27 d’agost, a les 21 h, al Palau de l’Abadia. 

PREU: 6 € adults. 3 € menors de 12 anys. Gratuït menors de 6 anys.

Els racons més suggestius de Sant Joan de les Abadesses en són l'escenari. La vida del comte Arnau n’és el tema. Un recorregut dramatitzat i fascinant n’és l'experiència. Viure una nit singular recorrent la vida del comte Arnau. Escenografies, decorats i actors fan possible immergir-se en una llegenda que representa la vida d’aquest mític personatge.

 En aquesta edició les entrades cal comprar-les necessàriament per Internet25è Festival del Comte Arnau

Andrea Motis

Concert de presentació del disc Emotional Dance

1 d'agost de 2020, a les 22 hores, al claustre del Monestir. PREU: 12 €

Després d’editar sis discos aclamats per la crítica al costat del baixista Joan Chamorro, la trompetista, cantant i compositora establerta a Barcelona, Andrea Motis, fa el seu debut en solitari sota el segell Impulse! Records amb l’àlbum EmotionalDance. La impressionant avinença que l’artista ha vingut conreant amb Joan Chamorro en els últims anys segueix intacta en aquest nou treball. Entre les destacades interpretacions que conté el disc hi ha, a més de la de l’esmentat baixista, la del pianista Ignasi Terraza, el bateria Esteve Pi i el guitarrista Josep Traver com a nucli dur de la formació.

 202006 FCA ANDREA MOTIS

 En aquesta edició les entrades cal comprar-les necessàriament per Internet

ENTRADES EXHAURIDESGastronomia: El dolç del comte Arnau

El dolç del comte Arnau

 Podreu degustar el dolç del comte Arnau, inspirat en els receptaris de la cuina medieval, als restaurants, a les fleques i a les pastisseries de la vila.

Caminada: Cercant les petjades del comte Arnau

Caminada: Cercant les petjades del comte Arnau

Cercant les petjades del comte Arnau

Caminada nocturna

22 d’agost, a les 21 h. Activitat gratuïta.

Una passejada nocturna que ens descobreix els camins que recorria el comte Arnau pels voltants de Sant Joan de les Abadesses. Durant el recorregut hi haurà l’oportunitat de conèixer una part de la llegenda del comte Arnau i els assistents podran gaudir d’un ressopó. Per a participar en aquesta activitat és obligatori l’ús de calçat adequat i un lot o frontal.

Concert: The Suitcase Brothers

The Suitcase Brothers

Concert

25 de juliol de 2020, a les 22 hores, al claustre del Monestir. PREU: 12 €

Després de vint anys de trajectòria, gràcies al seu talent i a la seva tenacitat, aquest duet format pels germans Santos i Victor Puertas de Sant Just Desvern, s'ha fet un lloc en el món del blues a escala internacional.

Després de guanyar l’any 2013 el premi al segon millor grup acústic a l’International Blues Challenge, la competició mundial més gran de blues que té lloc als Estats Units, no han parat de recollir premis i admiració.

L’harmònica i la veu d’en Victor Puertas i la veu i la guitarra del seu germà Santos es complementen com només dos germans ho poden arribar a fer. Les harmonies i el seu so únic fan que, tant el públic més exigent i coneixedor de la música d’arrels, com el més profà, que potser escolta blues per primera vegada, gaudeixi d’un viatge en el temps, quan la música es feia per fer gaudir i per deixar els problemes de la vida quotidiana enrere.

 202006 FCA SUITEBROTHERS

 En aquesta edició les entrades cal comprar-les necessàriament per Internet25è Festival del Comte Arnau: concert de Sanjosex

Sanjosex

Concert de presentació del disc Dos somnis

18 de juliol de 2020, a les 22 hores, al claustre del Monestir

Sanjosex presenta el seu nou disc Dos somnis, que inclou les primeres cançons originals de Carles Sanjosé en sis anys, enregistrades amb la seva banda habitual, després de l’àlbum Festival (Bankrobber, 2014). Pocs músics del nostre país posseeixen un signe d’identitat tan característic com Sanjosex amb la seva guitarra clàssica. Una pulsió única i inconfusible, que relliga amb gust i naturalitat la tradició musical dels Països Catalans. Si hi sumem la seva veu, unes lletres marca de la casa i el so de la banda que l’acompanya, retrobem la fórmula que va impregnar clàssics ja intemporals com Animal salvatge o Futur incert i ara reapareix al servei d’una colla de cançons originals enregistrades poc abans del confinament.

202006 FCA SANJOSEX

 En aquesta edició les entrades cal comprar-les necessàriament per Internet