fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Feu pas! Ses Majestats ja són a Sant Joan de les Abadesses!

Han estat unes bones vacances per a tots els infants: dues setmanes sense escola, amb la família, jugant amb el que va cagar el Tió, celebrant el cap d’any… Falta, però, el colofó: els Reis Mags. Enceneu els fanalets, prepareu l’aigua per als camells i deixeu alguna cosa de menjar a les cases. Els Reis Mags ja són aquí. Però tranquils, abans de repartir els regals per les cases, faran un recorregut per tot el poble per veure ben a prop tots els nens i nenes que els han vingut a rebre.

Continuar llegint

Sant Joan viu l’espera dels Reis Mags amb la companyia d’un patge Reial

Tot i que Ses Majestats els Reis Mags d’Orient poden passar per totes les cases deixant regals sense oblidar-se cap infant, treballen acompanyats de desenes i desenes de patges que els ajuden. Una de les tasques en què necessiten suport, és recollint les cartes d’aquells nens i nenes indecisos que, a manca de pocs dies per l’arribada dels tres savis, encara no han entregat la seva llista de desitjos. Enguany, els reis han confirmat que un dels seus patges serà a Sant Joan de les Abadesses el dissabte 3 de gener al Palau de l’Abadia per recollir-les. A més, el patge reposarà uns dies abans en un petit campament.

Continuar llegint

El Grup Montgrí Dansa estrenarà un ballet inspirat en el comte Arnau en la segona proposta del cicle

arnau2014 GMD2Després de l'èxit de l'actuació del cor Geriona d'aquest dissabte passat, el Grup Montgrí Dansa (GMD) i la música en directe de la cobla Mil·lenària són els protagonistes de la segona proposta del XIX Cicle de Representacions del Mite del Comte Arnau. Aires de la terra és un espectacle que, per una banda, fa un recorregut per la diversitat folklòrica dels països de parla catalana i, per l'altra, es desenvolupa al voltant del comte Arnau.

Continuar llegint

Programa Festa Major 2010

Actes litúrgics

Dissabte 4 de setembre

Divendres 10 de setembre

Dissabte 11 de setembre

Diumenge 12 de setembre

Dilluns 13 de setembre

Dimarts 14 de setembre

Exposicions al Palau de l'Abadia

Notes

Festa Mexicana "El Grito" 18 de setembre