fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Alberg Rural Ruta del Ferro

La Ruta del Ferro i del Carbó

La Ruta del Ferro i del Carbó és un traçat de via verda de 12 km. Segueix l'antic traçat de la via del tren i les vagonetes que portaven el carbó de les mines d'Ogassa.
És ideal per fer en família, en bicicleta o a peu, per la seva poca dificultat. Surt de Ripoll, del pàrquing de Can Guetes on hi trobareu el CAT (Centre d'Acollida Turística) i el Centre d'Interpretació de la Via Verda, on es poden llogar bicicletes, i arriba a Sant Joan de les Abadesses, al Parc de l'Estació, on es pot continuar de camí cap a Ogassa.

Tot el traçat és asfaltat i està flanquejat per vegetació: el desnivell total és de 160 metres i hi ha un suau pendent de l'1 %.

Pels amants de la BTT, el Ripollès us proposa diversos circuits de grans desnivells i dificultat. El Centre BTT del Ripollès us ofereix 21 rutes homologades i senyalitzades, amb diferents graus de dificultat.
Trobareu el Punt d'Acolliment a l'Alberg rural La Ruta del Ferro, situat al Parc de l'Estació de Sant Joan de les Abadesses, a peu de la via verda, on s'ofereix informació sobre les rutes i lloguer de bicicletes, entre d'altres serveis.

pedala-pel-ripolles


Més informació a:

consorci-vies-verdes