TwitterFacebookYoutubeRSS

Nou espai al pati

Tenim un nou espai de joc al pati, una cuineta…D’aquesta manera el projecte educatiu té un continuïtat a l’exterior. Aquest espai ha sigut possible gràcies a l’ajuda de l’avi d’en Nil i el pare de l’Hugo del grup dels més grans que ens han ajudat a l’hora de construir-lo. MOLTES GRÀCIES!!!

0
0
0
s2sdefault

Festa fi de curs '17

Divendres 30 de juny vam fer la Festa de Fi de Curs, i l’AMPA de l’escola va obsequiar a tots els infants una explicada de contes de la Clara Ribatallada. La Clara ens va explicar diferents contes que ja eren coneguts per tots nosaltres i els va acompanyar d’un instrument, l’acordió. La pluja ens va fer una mica la guitza i no vam poder continuar a fora amb les famílies però sí que vam poder abans berenar per gentilesa de l’AMPA.

GRÀCIES A TOTHOM!

 

Continuar llegint

0
0
0
s2sdefault

Visitem l’escola

Ahir dijous dia 7 de juny, amb els infants més grans de la llar d'infants que el curs que ve aniran a l'escola, hem fet una visita a l'escola, concretament a les aules de P3. Hem pogut conèixer les mestres i els espais que tenen per jugar. Ens han convidat a esmorzar coca amb xocolata. Hem sortit al pati a jugar i abans de marxar ens han obsequiat amb una manualitat que ens havien fet per nosaltres.

 

Continuar llegint

0
0
0
s2sdefault

Jugant amb l'aigua

Aprofitant la calor d'aquests dies, avui des del més petit fins als més gran, s'ha ben refrescat. Al pati de l'escola hi hem muntat diferents propostes de joc, però totes amb aigua...

 

Continuar llegint

0
0
0
s2sdefault

Sortida a la Fageda

 

Divendres 7 de juliol amb els més grans de l'escola vam fer la sortida de final de curs a La Fageda. Quan vam arribar vam poder fer una volta amb poni, a continuació i com a novetat d'aquest curs vam pujar al trenet que ens va portar a veure la zona volcànica de La Garrotxa. Al migdia a la zona de pícnic vam dinar i jugar una estona, fins que ens va venir a buscar l'autocar per portar-nos a La Fageda d'en Jordà on vam pujar als carruatges i ens vam endinsar a dins de La Fageda. Allà ens van explicar el conte de El Follet Dormilega i vam caminar una mica per La Fageda.

A les 16.00h ja vam pujar a l'autocar per tornar cap a l'escola. Ens ho vam passar molt i molt bé!!!

 

Continuar llegint

0
0
0
s2sdefault

Visita a la Fundació Emma

 

Ahir dimecres 12 de juliol vam anar a visitar els avis de la Fundació Emma. Ens van venir a buscar els avis dels infants de l'escola i vam marxar tots junts. Allà ja ens estaven esperant i l'Estrella i la Teresa ens van explicar contes. Els infants van ballar la cançó que havien assajat per final de curs. Els avis van regalar una polsera feta per ells a cada infant i nosaltres els hi vam regalar una foto de tot el grup. Per acabar ens van convidar a berenar. Ens van ajudar a organitzar l'AMPA de la Llar d'Infants.

Gràcies a tots per aquesta tarda tan especial!!!

 

Continuar llegint

0
0
0
s2sdefault