TwitterFacebookYoutubeRSS

15 d'octubre, Via Ferrada de les Baumes Corcades


El proper dissabte dia 15 d'octubre la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadeviaferrada-palmas-01sses organitza una sortida a la via ferrada de les Baumes Corcades a Centelles.

La via ferrada és un itinerari vertical equipat amb material divers: claus, grapes, preses, passamans, cadenes, ponts tibetans i nepalís, i tirolines que permeten d'una manera segura arribar a zones remotes de difícil accés per senderistes i no avesats a l'escalada.

 

Per garantir-ne la seguretat hi ha instal·lat un cable d'acer durant tot el recorregut, que amb l'arnés, proveït d'un dissipador d'energia i mosquetons especials de via ferrada (marcats amb una K) ens asseguren en cas de caiguda. La zona clàssica de vies ferrades es troba a les Dolomites, encara que també són força populars a França, a Suïssa, a Alemanya i poc a poc a Catalunya i l'Estat Espanyol. 

Dificultat: D - MD
Punt de partida: Municipi de Centelles
Desnivell: uns 330 m
Recurregut equipat: 500m
Recurregut total: 2500m
Horari de la via: de 3h a 3:30h
Descens de la via: 1h
Hora de sortida: A les 7h al bar La Rodona
Desplaçament amb cotxes particulars fins al municipi de Centelles
Cal portar menjar i beguda per passar tot el matí, llicència federativa*, a més de baga d´ancoratge equipada amb un dissipador d´energia, mosquetons de seguro, casc i calçat adequat*

*Es faran llicències temporals el mateix dia. Preu:6€

*En cas de no tenir material per fer la via ferrada, cal posar- se en contacte amb algú de l´organització (telèfons més avall) abans del dimecres dia 12, hi haurà la possibilitat de llogar-lo.

Més informació: 651 46 20 04 (Pere) o 616 21 66 13 (Guillem)

 

0
0
0
s2sdefault