TwitterFacebookYoutubeRSS

22 i 23 d'octubre, III Santigosa Clàssic

Els propers dies 22 i 23 d'octubre, el Moto Club Abadesses organitza a Sant Joa2dtsc-palmas-01n de les Abadesses la tercera edició dels "2 Dies Trial Santigosa-Clàssic" (2DTS-Clàssic). Per segon any consecutiu els 2DTSC seran internacionals i s'espera la participació de més de 100 pilots procedents de Gran Bretanya, Suïssa i França, així com altres participants procedents de la Comunitat Valenciana, Madrid i nord d'Espanya. La competició, que està reservada exclusivament a les motos de trial clàssiques, mantindrà l'estructura bàsica de la passada edició: es realitzarà una única volta a un circuit de 21 km, amb 20 zones cada dia, marcades amb 3 nivells de dificultat diferent.

El dissabte 22 d'octubre a partir de les 9h totes les motocicletes participants quedaran exposades al parc tancat. Es podran veure en la categoria PRE-65 les antigues motocicletes britàniques de la primera meitat del segle passat, BSA, Greeves, Royal Enfield ... i en la categoria PRE-72 les mítiques motocicletes catalanes dels anys 70: Sherpa, Cota 247, OSSA Mick Andrews...
El centre neuràlgic de la prova estarà ubicat al pati inferior de l'Institut Escola de Sant Joan, al costat del Parc de les Mudes.

El dissabte 22 d'octubre es realitzaran les verificacions de 8h a 10h i es podran veure les motos al Parc Tancat i durant la sortida dels pilots que serà a partir de les 10h. El diumenge 23 d'octubre la sortida serà a partir de les 8:30h.

Els sectors més accessibles per veure les zones són:

• Sector de Sant Antoni: primer grup de zones cada dia.
• Sector de la Collada de Santigosa: zones a 10 minuts a peu des de la Collada seguint les indicacions. (horari 11h-13h).
• Escales del Molí, l'entorn del Monestir: hora d'arribada estimada a partir de les 14h dissabte i 13h diumenge.

Amb aquest trial el Moto Club Abadesses donarà per finalitzada la commemoració dels 40 anys dels 3 Dies Trial Santigosa que van néixer en aquestes mateixes zones un mes de novembre de 1972.

Més informació:
www.motoclubabadesses.cat
www.3dts.org

0
0
0
s2sdefault