TwitterFacebookYoutubeRSS

26 de novembre, sopar de l'Oncolliga

oncolliga-palmas-01La delegació local de l´Oncolliga - Lliga Catalana d'ajuda al malalt de càncer farà un sopar el dia 26 de novembre a partir de les 21h a l´escorxador per recaptar fons per l´entitat. El sopar serà musical, i estarà amenitzat per la cantant Mònica Bargalló i el grup "Les Veus del Ter del Ripollès".
El preu del tiquet pel sopar és de 20 € i es pot adquirir al Centre Cívic - Palmàs o a la Rellotgeria Casademunt.

 


La Fundació Oncolliga - Lliga Catalana d'ajuda al malalt de càncer és una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat millorar la vida de les persones malaltes de càncer de les comarques de Girona.
La Lliga catalana d'ajuda al malalt de càncer va néixer el 1995. Els impulsors de l'entitat van ser dues persones afectades de càncer que, després de superar el procés oncològic i motivades pels seus oncòlegs, van decidir compartir la seva experiència per tal de donar el suport necessari als malalts i als seus familiars.
Des de 1995 han anat incorporant nous serveis i nous profesionals per intentar arribar a tots els pobles de la demarcació i cobrir les demandes que els arriben de les persones malaltes i dels seus familiars. A més, l´Oncolliga forma part de la Federació Catalana d'Entitats Contra el Càncer (FECEC), cosa que permet unir esforços amb altres entitats catalanes que treballen la malaltia oncològica.

0
0
0
s2sdefault