TwitterFacebookYoutubeRSS

28 de gener, primer "Temperi Metal Festival"

temperimetalfestival-palmas-01Temperi Associació Musical sorgeix gràcies a la iniciativa d'un grup de persones de Sant Joan de les Abadesses amb inquietuds variades envers la música. S'ha creat aquesta associació després d'algunes xerrades i posades en comú referents al món musical. Dins d'aquest món, hi ha un ampli ventall d'oportunitats, que a part de la música en sí mateixa, té un rerefons cultural moltes vegades desconegut, i realment interessant. Principalment, les activitats que es portaran a terme seran concerts en directe de diferents estils (rock, jazz, heavy, reggae, flamenc...), incloent complements adients segons cada activitat.

 

 

 La primera proposta musical es portarà a terme el proper 28 de gener a l'escorxador municipal de Sant Joan de les Abadesses. Serà el primer "Temperi Metal Festival", un concert heavy on actuaran 4 grups d'aquest estil musical, entre ells, un de la comarca. Paral·lelament, hi haurà una exposició al Bar l'Abadia, on es mostrarà una breu historia i cronologia d'aquest estil musical, així com els seus grups més emblemàtics.
Els grups que participaran al concert són Tribute, Seek'em'all, Dr. Terror i Dreamowar. Els tiquets es poden adquirir a la cafeteria l'Abadia i a ca la Nati de Sant Joan, al bar la Canya de Ripoll i al bar l'Estació de Campdevànol. Preu: 8 € anticipada, 10 € a taquilla.
Més informació: www.temperi.tk

0
0
0
s2sdefault