fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Manu Guix & Band / Roger Argemí

Manu Guix & Band. Cicle Teatre Centre. Sant Joan de les Abadesses

Dissabte 20 d'octubre - 21 h

Després de més de cinc anys de silenci discogràfic, Manu Guix presenta Després de tot. Un recull de tretze cançons vitals, optimistes, que es mouen entre el pop i el soul d'autor. Es tracta d'una producció a quatre mans entre Roger Rodés i el mateix Manu Guix, realitzada al seu estudi Medusa de Barcelona, i masteritzada a Sterling Sound de Nova York a càrrec de Ryan Smith (Adele, Coldplay, Beyoncé entre d'altres).

Manu Guix amb el seu piano, cantant, fent totes les harmonies vocals, i acompanyat per la seva banda habitual reforçada amb més músics, ens presenta un directe realment espectacular.

Amb Després de tot, Manu Guix es consolida com un dels grans intèrprets i compositors del nostre país. Un disc i un directe ple de matisos i sonoritats que es tradueixen en una de les produccions musicals més ambicioses que s'ha fet aquest any en el panorama català. D'aquesta manera, l'artista mostra la seva versatilitat tant en el seu vessant creatiu com interpretatiu.

FITXA ARTÍSTICA:

Manu Guix: veu i piano
Jordi Roquer: guitarra
Jordi Franco: baix
Toni Pagès: bateria
Oriol Cusó: saxo
Jaume Peña: trompeta

 

NOVETAT: Roger Argemí serà el teloner de Manu Guix. Roger Argemí, un nou talent del panorama musical català que ha aconseguit donar un enfocament diferent a la música pop. Amb tocs d'R&B i una emotivitat característica ha format part d'algunes de les radiofórmules més importants del país. 

Organitza:

             

Col·labora:

logo-sat