TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Comunicació
  • L'INCASÒL i l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses signen un conveni que permetrà la rehabilitació d'un edifici d'habitatges

L'INCASÒL i l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses signen un conveni que permetrà la rehabilitació d'un edifici d'habitatges

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, i l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses varen signar, aquest desembre passat, un conveni de modificació per regularitzar els acords econòmics i patrimonials existents entre les dues administracions.

Mitjançant l’acord signat, l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses executarà les obres d’adequació i rehabilitació de l’edifici, propietat de l’INCASÒL, situat al carrer Manigosta, 4. D’aquesta manera es disposarà de 4 nous habitatges de protecció oficial per al municipi. Així mateix, l’INCASÒL formalitzarà amb l’Ajuntament un contracte de lloguer del local situat a la planta baixa de l’edifici que el consistori continuarà destinant a sala de vetlla municipal.

L’edifici constarà de 4 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer. Els pisos tindran dues habitacions i una superfície útil aproximada de 60m2. L’Ajuntament preveu finalitzar les obres dels nous habitatges en el termini d’un any.

FOTO INCASOLEl moment de la signatura del conveni a la seu d'INCASOL

Per a més informació:
Sala de premsa de la Generalitat de Catalunya

0
0
0
s2sdefault