TwitterFacebookYoutubeRSS


Banner-tramitsÉs l'accés electrònic al vostre Ajuntament amb plenes garanties.

La seu electrònica de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses és l'adreça electrònica disponible per als ciutadans i les ciutadanes, la titularitat, gestió i administració de la qual corresponen a l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses en l'exercici de les seves competències.

A través de la seu, els ciutadans i les ciutadanes accedeixen a la informació, als serveis i tràmits electrònics de l'Administració Municipal.

L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses assumeix la responsabilitat en relació amb la integritat, veracitat i actualització de la informació i serveis als que es pot accedir a través de la seu electrònica.

 

 

 

 

El teu certificat digital t'identifica davant l'administració pública a Internet. Encara no el tens?

El teu certificat de signatura electrònica digital personal et permet:logoIdCAT

  • Fer tràmits per Internet sense moure't de casa amb l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i totes les altres administracions (Hisenda, Seguretat Social, Generalitat, Oficina de Recaptació del Ripollès, etc.)
  • Estalviar temps en gestions innecessàries.
  • Abreujar i fer més còmodes els teus tràmits.

Saber més de l'idCAT:

 

 

 


ROTULO PIC CASTELLANOPunt d'Informació Cadastral

 

L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses és una de les administracions públiques que informa de tot el relatiu al cadastre, si tens algun dubte o vols realizar alguna consulta pots dirigir-te a l'àrea d'Urbanisme:


Anna Batlle | Ajuntament. Plaça Major, 3 | 972720100 (ext. 3) | abatllec [@] santjoandelesabadesses.cat

 

 


 

Simplificació de tràmits per a la creació d'empreses

L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses s'ha adherit al programa Emprenden3 per a agilitzar els tràmits a l'hora de crear empreses i altres comunicacions relacionades amb  emprendedors i les Administracions Públiques en l'àmbit local, mitjançant l'Administració Electrónica. logo-Empreden3

  • En el portal EUGO, a través del cercador de tràmits, es poden obtenir les passes a seguir per crear una empresa. O bé, directament, a través del Sistema de Informació CIRCE del Ministerio de Industria, Energía y Turismo, per si cal crear una societat limitada o constituir-se com a autònom.

Saber més d'Emprenden3: