TwitterFacebookYoutubeRSS

L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha posat a disposició dels vilatans un punt de recollida de llenya perquè tothom que vulgui pugui abastar-se de provisions de forma gratuïta per a les seves llars. Els troncs provenen de la neteja que s’ha fet al voltant del Puig Rust per tal de controlar el creixement del bosc i assegurar-ne i mantenir-ne l’ecosistema.

Les persones que vulguin aprofitar aquest fet hauran de dirigir-se a l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i omplir una sol·licitud on es comprometin a fer un ús domèstic i no comercialitzar la llenya, a recollir la brancada de la llenya treballada i a fer-se responsable dels danys que la seva actuació pugui provocar a la seva persona, al medi o a terceres persones. El punt de recollida és a prop del Puig Rust, i s’hi accedeix des del trencant de la Cooperativa Agrícola SAT Sant Antoni de la Miranda de la N-260, després de travessar el pont del Reixac, pel camí de Fogonella i pel trencant de Fontdemany.

Per arribar-hi cal un vehicle tot terreny i es recomana disposar d’una serra mecànica o manual per treballar la llenya sobre el terreny. Per tal que aquesta informació arribi a les persones que poden necessitar-ho aquest hivern, s’ha informat al Consorci de Benestar Social del Ripollès perquè ho facin saber als usuaris dels serveis socials bàsics.

201510 MAPA PUIG RUST