ENTREGA-LOTS-JARDINERIA-petitEl dimarts 15 de juliol es varen entregar els 6 lots de jardineria als guanyadors del concurs al qual optaven tots els santjoanins i santjoanines que varen comprar flors i plantes a les floristeries de la vila i que havien dipositat una o més butlletes en fer la compra durant aquests últims mesos. El sorteig, organitzat per l'Ajuntament de Sant Joan i amb la col·laboració de les floristeries L'Heura i El Pont Vell, es va fer durant la Fira Rebaixes organitzada per la Unió de Botiguers. La iniciativa s'emmarca dintre del programa i concurs d'àmbit nacional Viles Florides (en el que Sant joan de les Abadesses ha estat guardonat amb dues Flors d'Honor en les dues primeres edicions) i ha tingut molt bona acollida entre la població, ja que s'han superat la participació de les anteriors edicions. Entre les dues floristeries s'han repartit més de 500 butlletes.

Les guanyadores del sorteig d'enguany són Montserrat Clota, Dolors i Candelaria Moreno, Montserrat Quintana, Anna Gamell i Teresa Puig. Com en altres edicions, agraïm que ens hàgiu ajudat a omplir de colors i vida les façanes del poble i a ressaltar i fer valdre el patrimoni natural i cultural de Sant Joan de les Abadesses.

ENTREGA LOTS JARDINERIA WEB-1Dolors i Candelaria Moreno, germanes, les dues tenien una butlleta premiada

ENTREGA LOTS JARDINERIA WEB-3La regidora Magda Manzanal fa entrega d'un lot a Montserrat Clota

Viles Florides
El Programa Viles Florides, representa una oportunitat per reflexionar sobre la gestió dels jardins de Sant Joan i afavorir la feina feta fins ara, per tal de millorar-la i aconseguir que junt amb la implicació ciutadana respectem i prenguem consciència del valor dels nostres espais verds. Perquè el nostre entorn diu molt de nosaltres, influeix en el nostre benestar personal i col·lectiu i ens projecta de cara a l'exterior.

LOTS JARDINERIA-PANOCandelaria Moreno ens ensenya les flors i plantes de casa seva

Notícies relacionades