TwitterFacebookYoutubeRSS

T'agrada la fotografia? Ets creatiu/va i tens ganes de demostrar el teu talent capturant imatges? El pròxim dissabte dia 10 de juny el Grup Fotogràfic Abadesses organitza un Ral·li Fotogràfic per a tots els amants d'aquesta disciplina.

Aquesta serà la primera gran activitat del GFA. L'activitat es durà a terme de 10 a 20 h. Les inscripcions i la recepció de les fotografies es faran al Palau de l'Abadia. Es donaran 3 temes que, fins al mateix dia, seran secrets. Això fa que ningú pugui fer fotos prèviament, i sobretot, que es premiï la creativitat de les obres, que s'han d'entregar el mateix dia.

Hi ha 3 categories de participació: Categoria infantil: 0-16, Categoria adult: 16-65 i Categoria "fa 30 anys que tinc 30 anys": Més de 65 anys

El premi a la millor serie són 150 € + trofeu, un trofeu propi dissenyat per al ral·li. Es tracta d'una ferradura, la incona/logotip del ral·li fotogràfic del GFA.

trofeu

Segons paraules de David Fajula, president del GFA "esperem que aquesta activitat sigui una mostra del que hem estat fent els darrers mesos. Organitzar un ral·li al poble serà la manera de fer visible la quantitat -i qualitat- dels socis i amics del Grup Fotogràfic". Sobre les dates, afegeix "ens havíem plantejat la possibilitat de fer-ho abans, cap al març, però creiem que a principis de juny, amb els dies llargs de primavera, serà la millor època". També en destaca les categories "fer tres categories i donar un total de nou premis serà un alicient per aumentar-ne la participació".

Podeu consultar les bases i tota la informació relacionada en el següent enllaç: I Ral·li fotogràfic - GFA