fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Inici del camp de treball "Recuperació del Gorg de Malatosca"

El Grup d’Esplai Somnis organitza, entre el 13 i el 27 de juliol, la novena edició del Camp de Treball a la vila de Sant Joan de les Abadesses. La realització d’aquesta activitat de treball té lloc amb el suport de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i la Secretaria General de Joventut.
L’objectiu del Camp de Treball d’enguany és recuperar l’entorn més immediat del “Gorg de Malatosca”. Indret caracteritzat per una alta importància natural, paisatgística, cultural i històrica pel municipi de Sant Joan de les Abadesses.
D’aquesta manera el Grup d’Esplai Somnis pretén, amb el Camp de Treball, fomentar l’educació en el lleure i el sentit de responsabilitat dels més joves alhora que cerca transmetre la necessitat de respectar i tenir cura de a la natura i la importància dels coneixements històrics i culturals en la manera de fer de la vila. Per tant, la seva tasca educativa contempla diverses vessants: l’educació en el lleure, l’educació mediambiental, en la salut, en els valors, etc.

En el Camp de Treball participaran un total 24 nois i noies d’entre 15 i 17 anys procedents d’arreu de Catalunya. Aquests joves combinaran les tasques de treball al gorg al matí, amb activitats lúdiques i formatives a la tarda i durant el cap de setmana es realitzaran activitats que contribuiran a la vegada a apropar als participants a la cultura i forma de vida de la vila.

Directiva de privacitat de la Unió Europea