TwitterFacebookYoutubeRSS

El dissabte 14 de desembre, a les 21 hores, al Teatre Centre, Judit i Meritxell Neddermann protagonitzaran l'últim espectacle del 2n Cicle de Tardor del SAT Teatre Centre. Nascudes en una família de músics, les dues germanes s’han fet un espai dins del panorama musical català amb camins diferents. Aquesta vegada, però, les germanes Neddermann presenten per primera vegada un disc concebut i treballat conjuntament: Present (Satélite K, 2019), que va sortir a la venda tot just el passat 8 de novembre.

Nadales de sempre arranjades i també una peça original, un poema de Salvador Espriu musicat especialment per a l’ocasió. Dos universos musicals que parteixen de la mateixa llavor però que al llarg del seu recorregut han conegut paratges diferents. Ara es posen en comú per oferir aquestes cançons, buscant una sonoritat nova i lleugera a aquestes melodies que tant s’han sentit i compartit durant el Nadal. L’esperit obert les ha conduït també a incloure una cançó originària de Veneçuela, comptant amb la col·laboració d’Ahyvin i Ahylin Bruno. A part d’elles el disc també compta amb els artistes Ferran Savall, Mû Mbana i Aleix Tobias. Les acompanyen Arnau Figueres a la percussió i Miquel Àngel Cordero a la bateria. Un disc profund i de celebració que aglutina un equip de gent immillorable. 

 

La Mertixell Neddermann es va formar a l'escola de música de Berklee (Boston) i en aquests moments està preparant el seu primer disc. La Judit ha publicat tres discos a través dels quals ha anat fent passes fins a arribar a gaudir del reconeixement tant de públic com de programadors a la seva feina.

La venda d’entrades, a 15 euros, es fa a l’Oficina de Turisme i una hora abans de l'espectacle, a la taquilla.