TwitterFacebookYoutubeRSS

Sant Joan de les Abadesses celebrarà el carnestoltes el cap de setmana del 22 i 23 de febrer. Dissabte, com altres anys, la festa començarà als comerços. A més dels botiguers que vulguin disfressar-se, enguany se sortejaran tres premis que sumen 200 € per gastar en establiments de la Unió de Botiguers entre la gent que compri disfressada. Qui ho faci, rebrà una butlleta que haurà de dipositar als comerços Xerinola o Bon profit. Enguany, per primera vegada, hi haurà dues categories a premiar: la d’adults, amb un val de 100 € i un altre de 50 €, i la d’infants, amb un de 50 €.

La jornada continuarà a la tarda amb la rua que, com l’any passat, es farà més d’hora que en passades edicions (s’iniciarà a les 19 h) i passarà pel mig del passeig Comte Guifré. En el concurs de disfresses es premiarà amb 250 € la primera carrossa, i 150 € i 80 € per a la segona i la tercera respectivament. En comparses, les guanyadores s’enduran 170, 120 i 70 €; les parelles, 70 €; i els participants individuals, 40 €. El veredicte es farà públic a les 2:30 h, durant la mitja part del ball amb el grup La KinkyBand, al Pavelló Municipal d’Esports.

CARNESTOLTES INFANTIL
Diumenge
és el torn del carnestoltes infantil que començarà a les 17 h amb l’espectacle Els Atrapasomnis al Pavelló Municipal d’Esports. Tot seguit, hi haurà rua i festa de confeti.

202002 carnaval 2020