TwitterFacebookYoutubeRSS

ACTUALITZACIÓ: L'espectacle David el Mag s'ha postposat -sense nova data- com a mesura per a minimitzar els riscos de contagi del coronavirus SARS-CoV-2.

La dissetena edició del Cicle d’Espectacles Infantils arranca a Sant Joan de les Abadesses el pròxim diumenge 15 de març amb l’espectacle David el Mag, una proposta de màgia pensada perquè els més menuts passin una tarda sorprenent. L’activitat, igual que les que la segueixen, és d’entrada gratuïta i es farà a les cinc de la tarda al Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses.

Enguany, el cicle continua la seva posada en escena amb un espectacle de circ, el Beatbox Circ, diumenge 29 de març. I finalitza, diumenge 19 d’abril, amb Paraula de drac, una representació particular de la tradicional llegenda de Sant Jordi. Les tres representacions que conformen el Cicle d'Espectacles Infantils estan dotades d’un fort component educatiu, que fomenta la cultura i permet als infants conèixer diferents disciplines teatrals. La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses l’organitza, cada any, amb el suport de la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat.

 

17è Cicle d'Espectacles Infantils

David el Mag
Diumenge, 15 de març de 2020, a les 17 h
Teatre Centre - Sant Joan de les Abadesses
Entrada gratuïta

Beatbox Circ
Diumenge, 29 de març de 2020, a les 17 h
Teatre Centre - Sant Joan de les Abadesses
Entrada gratuïta

Paraula de drac
Diumenge, 19 d’abril de 2020, a les 17 h
Teatre Centre - Sant Joan de les Abadesses
Entrada gratuïta