TwitterFacebookYoutubeRSS

Aquest dissabte 5 de desembre, Sant Joan de les Abadesses començarà el compte enrere per Nadal amb un mercat de productes artesans i nadalencs que vetllarà per portar l’esperit d’aquestes festes a la vila tot respectant les mesures de seguretat de l’actual fase de desescalada per la pandèmia de la Covid-19.

El Mercat de Nadal comptarà amb una trentena de parades situades durant tot el dia a la plaça Anselm Clavé, a partir de les 10 h i fins a les 19 h. Durant la jornada, la Unió de Botiguers sortejarà dos vals de 100 € i quatre de 50 € entre els clients del mercat perquè els puguin gastar a les botigues de l’associació. Enguany, per no fometnar la reunió de persones i grups, no es farà la tradicional xocolatada, ni l’intercanvi de joguines, i hi haurà elements per garantir les distàncies de seguretat, i es vetllarà perquè no se superi l’aforament idoni. Es preveu que hi hagi unes 30 parades.

 La fira és una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, l’Ajuntament d’Ogassa i la Unió de Botiguers de Sant Joan de les Abadesses, amb la col·laboració de la Diputació de Girona i la Fundació MAP.

mercat nadal 2020

Vídeo promocional de la Unió de Botiguers
Aquesta setmana també s’ha donat a conèixer un vídeo que ha encarregat la Unió de Botiguers per tal de promocionar el comerç local. Té una durada de 25 segons i en ell hi apareixen primers plans de productes i serveis que ofereix el poble, acompanyat de les veus dels i les responsables, realçant el valor de fer compres de proximitat.


Altres activitats per Nadal
Enguany, no es podrà celebrar el tradicional Juvenàlia adreçat als infants de la població, però l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i les entitats que organitzen o col·laboren durant les festes de Nadal ja està treballant per poder garantir alternatives d’oci als més menuts i menudes, i també en l’arribada dels Reis d’Orient a la nostra vila, i per tal que aquest Nadal sigui especial, tot i les circumstàncies. Entre d'altres, per exemple, s'està treballant per tornar a il·luminar l'avet del monestir, que feia prop de 10 anys que no es feia.