TwitterFacebookYoutubeRSS

La situació epidemiològica de la vila i de la comarca ha motivat que el Govern de la Generalitat decretés un confinament perimetral del Ripollès i l’aturada de l’activitat de restauració, afectant altres sectors relacionats amb el turisme, per als quals Nadal és un període tan important com les vacances d’estiu. En aquestes circumstàncies, l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i la Unió de Botiguers us volen demanar que més que mai aposteu pels negocis de la vila per impulsar l’economia local.

Hem de superar aquesta situació i el primer pas és que els santjoanins i santjoanines confiïn amb els professionals i les professionals que tenen més a prop, i que aquests puguin treballar per a la població. És la forma d’aconseguir que les persianes i les llums de les botigues i negocis segueixin obertes. En la situació actual, apostem per la compra de proximitat i comptem amb aquells establiments que ens poden oferir unes taules farcides de productes i elaboracions de màxima qualitat.

Tal com es va fer aquest 2020, l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses està analitzant la situació i parlant amb altres pobles afectats i amb institucions superiors per aconseguir compensar les circumstàncies econòmiques que es deriven de les mesures anunciades i vigents fins al 6 de gener de 2021. Amb tot, mentre s’hi treballa i es negocia, la decisió més important que es pot prendre és en l’àmbit personal i familiar: comprar i encarregar menjar als nostres comerços. I és una actitud o una decisió que hauríem de mantenir més enllà de l’epidèmia.

Us recordem que teniu a disposició una aplicació amb informació del comerç local (http://app.santjoandelesabadesses.cat) on trobareu informació, els serveis que ofereixen, la localització i la forma de contacte amb els negocis de la vila. I que si sou propietaris o propietaries, podeu afegir o actualitzar la vostra informació directament. Per a més informació, podeu escriure Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ara, més que mai, compra al comerç local.