fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • La Vila
  • Notícies
  • Un tècnic de reactivació econòmica de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès atendrà la ciutadania des de Sant Joan

Un tècnic de reactivació econòmica de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès atendrà la ciutadania des de Sant Joan

Un dels tècnics de reactivació econòmica de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès (ADR) oferirà els seus serveis cada dilluns des de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses. D’una banda, farà tasques de suport a la ciutadania donant informació i ajuda en la tramitació d’ajuts i subvencions que provinguin del Govern d’Espanya, de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Girona o del mateix ajuntament. També oferirà assessorament i detectarà necessitats que puguin ser resoltes per les àrees de treball de l’ADR: agroalimentària, empresa, energia, inserció i turisme.

D’altra banda, també donarà suport en les tasques que es derivin en funció de les necessitats pertinents de l’Ajuntament en aquestes mateixes àrees de treball i en la relació amb altres institucions públiques.

Es tracta d’una iniciativa que s’emmarca dins de la voluntat de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès de descentralitzar-se i atendre directament des dels pobles, i també per la necessitat generada després de la crisi econòmica per la Covid-19. L’Agència disposa de dos tècnics que oferiran aquest servei de forma itinerant als principals pobles de la comarca del Ripollès.

Cada dilluns
Assessorament per part del tècnic de reactivació de l’ADR
Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses
Horari d’atenció: de 9 a 13 h, amb cita prèvia*


*Cal tenir hora prèvia concertada. La podeu demanar al telèfon 697 92 65 41 o escrivint al correu reactivacioeconomica@ripollesdesenvolupament.com

logos ARD i Ajuntament