TwitterFacebookYoutubeRSS

La Comissió de Festes de Sant Joan de les Abadesses, davant la impossibilitat de celebrar la festa de Carnestoltes com és costum, ha decidit animar els veïns i veïnes i les famílies a disfressar-se i compartir-ho amb la resta a través d’imatges i vídeos que serviran per crear una rua de Carnestoltes virtual, ajuntant tots els continguts dels participants. L’Associació de Famílies d’Alumnes, atenent que tampoc es podrà fer el carnestoltes infantil, també s’ha sumat a la iniciativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.

Tothom qui vulgui participar-hi s’haurà de fer alguna foto i un petit vídeo d’aproximadament 30 segons i enviar-lo abans del 13 de febrer, a les 21 hores, al correu turisme2@santjoandelesabadesses. Aquelles persones que tinguin arxius que pesin massa, poden fer la tramesa a través de la web o aplicació Wetransfer.com. Caldrà que indiquin el nom de la seva disfressa i el nom i telèfon d’una persona de contacte. Els organitzadors també us animen a compartir les vostres imatges a través d’Instagram, utilitzant l’etiqueta #CarnavalAlPhotocall i mencionant la Comissió de Festes, amb l’usuari @lacomi_stjoanab.

S’habilitarà un photocall al passeig comte Guifré i un altre a la plaça Clavé per aquelles persones que vulguin utilitzar-lo de fons, però també es convida a tothom qui ho vulgui a utilitzar qualsevol indret del poble com a escenari, o també qualsevol racó de casa. Cal recordar que s’hauran de complir en tot moment amb les mesures de seguretat vigents; és a dir, els grups hauran de ser d’un màxim de 6 persones i que formin part de dues bombolles com a molt, fent ús de la mascareta en tot moment i evitant el contacte físic estret.

Hi haurà premis, però sense competició
Entre totes les persones que participin compartint fotos i vídeos se sortejaran 4 vals de 50 € per gastar en comerços de la Unió de Botiguers (UB). La Comissió de Festes, davant de la situació complexa dels comerços i establiments locals, ha decidit que els premis siguin vals de 50 € per gastar en comerços de la UB, en comptes de diners en metàl·lic, i que no hi hagi competició, sinó que s’atorgaran per sorteig.

CARNESTOLTES BO