TwitterFacebookYoutubeRSS

El SAT Teatre Centre, el grup de teatre de Sant Joan de les Abadesses, ha organitzat un nou cicle d'espectacles a través del qual volen oferir propostes de qualitat al públic local i comarcal. Va néixer com a resposta a la necessitat econòmica d'afrontar les despeses d'electrificació del teatre, però s'ha consolidat gràcies a la resposta del públic.

El primer espectacle és Una tarda amb Joan Pera, que es farà aquest dissabte 20 de febrer, a les 20.30 hores. Es tracta d'un one man show en el qual l’actor repassa la seva vida amb el seu humor tendre i murri, sense deixar de banda la seva mirada original i única al panorama teatral català. Les entrades tenen un cost de 22 € a taquilla i 18 € anticipades, i la venda es fa a l'Oficina de Turisme. SUSPÈS: L'entitat organitzadora ha suspès l'espectacle de Joan Pera. La resta del cicle es manté. Podeu consultar amb l'Oficina de Turisme pel retorn de les entrades ja venudes.

El segon espectacle és Una nit amb el Mag Lari (diumenge 7 de març, doble sessió a les 17 i 20 hores, Teatre Centre). El Mag Lari és il·lusionista des de fa quasi trenta anys, i la seva vocació l'ha portat per tots els teatres de Catalunya i Espanya amb espectacles com Secrets, Splenda i Ozom, entre molts d'altres. Encara ara, Splenda és l'espectacle de màgia de més gran format que s'ha produït mai al país, tenint el rècord al Teatre Tívoli de recaptació més alta en una sola nit. També en festivals internacionals de màgia a França, Portugal, Alemanya, Suïssa i Japó. Potser el que més destaca del Mag Lari és la seva manera de fer. La gran capacitat comunicativa i la faceta de mag-showman, se sumen a la seva estètica polida i brillant, per donar com a resultat un tipus de màgia diferent, que ha creat escola. Les entrades tenen un preu de 18 € anticipades, i de 22 € a taquilla. La venda d'entrades anticipades es fa a través de www.codetickets.com.

Per últim, la cantant i violinista Marina Prades i l'actriu Mariona Ribas escenificaran elles (diumenge 18 d'abril, 12.30 h, Palau de l'Abadia), acompanyades del pianista Artashes Aslanyan, un recital poètic i musical dirigit per Jordi Fité. Les entrades tenen un preu de 12 € anticipades, i de 16 a taquilla, i la venda es fa al Palau de l'Abadia.

CICLE SAT