TwitterFacebookYoutubeRSS

La dissetena edició del Cicle d’Espectacles Infantils arranca a Sant Joan de les Abadesses el pròxim diumenge 21 de març amb l’espectacle Beatbox Circ, d’Improvisto’s Krusty Show. La proposta, estrenada per la companyia el 2015, escenifica un circ fusió entre pallassos, música beat box i números participatius amb el públic que asseguren una hora de diversió en família.

La representació es farà a les 17 hores, al Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses, i és d’entrada gratuïta. Igual que Princeses, dracs, cargols (i altres animalons), una representació particular de la tradicional llegenda de Sant Jordi, que tancarà el cicle el pròxim diumenge 25 d’abril.

De forma excepcional i per respectar les mesures de la covid-19, enguany serà imprescindible fer inscripció prèvia per assistir a qualsevol dels dos espectacles del cicle. Per fer-ho, caldrà adreçar-se a l’Oficina de Turisme en horari de 10 a 14 h o de 16 a 19 h o bé trucar per telèfon al 972 720 599.

Les dues funcions que conformen el Cicle d'Espectacles Infantils estan dotades d’un fort component educatiu, que fomenta la cultura i permet als infants conèixer diferents disciplines teatrals. La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses l’organitza, cada any, amb el suport de la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat.

Beatbox Circ agenda