TwitterFacebookYoutubeRSS

Sant Joan de les Abadesses viurà una Diada de Sant Jordi amb certa normalitat, després que el PROCICAT hagi autoritzat als municipis més petits de 5.000 habitants a celebrar la diada, sempre mantenint les mesures de seguretat vigents. La dimensió que té tradicionalment la festa a la nostra vila fan possible organitzar una diada com la d’altres anys, només augmentant les distàncies entre les parades i fent totes les activitats a l’exterior, al passeig Comte Guifré.

Enguany hi haurà parades de les floristeries Pont Vell i L’Heura, així com de la Impremta Garriga, a qui acompanyaran els alumnes de 3r d’ESO i el Consistori Juvenil de l’IE Mestre Andreu, la Biblioteca i les entitats Ens Movem, Oncotrail i Patxamama.

A partir de les 9 del matí, l’alumnat de l’IE Mestre Andreu llegirà en veu alta diversos textos que han preparat. De 15.30 a 19.30 h, el Consistori Juvenil proposarà una parada d’intercanvi de llibres. Per últim, a partir de les 16.30 h, hi haurà un taller de pintada de punts de llibre a càrrec de la Biblioteca Municipal Josep Picola i, a les 17.30 h, una sessió de contacontes amb Carme Brugarola.

Cal recordar, també, que el diumenge 25 d’abril, a les 18.30 hores, el Teatre Centre acollirà l’última proposta del 17è Cicle d’Espectacles Infantils Princeses, dracs, caragols (i altres animalons) de la companyia Cia Patawa, sobre la llegenda de Sant Jordi. L’entrada és gratuïta, però cal fer inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme

23 d’abril, Diada de Sant Jordi
Venda de roses i llibres, i activitats relacionades amb Sant Jordi
Passeig comte Guifré

202104 SANT JORDIi