fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Alimentem el Mite. Sopar-Espectacle medieval

Aquest proper dijous comença a Sant Joan de les Abadesses el sopar medieval “Alimentem el Mite” que es durà a terme tots els dijous del 24 de juliol fins al 4 de setembre.
Alimentem el Mite ens farà reviure un passatge de la història de la nostra vila, i conèixer la vida quotidiana dels seus personatges. Un espectacle que ens traslladarà a una època on els habitants del poble celebraran un fet molt important, un fet que marcarà les seves vides.
Un àpat teatralitzat i ambientat que farà gaudir a petits i a grans del menjar cuinat especialment per restauradors, forners i pastissers del mateix poble.
Les persones interessades poden adreçar-se a l’Oficina de Turisme per adquirir les entrades fins el dia abans de l’espectacle. Les entrades tenen un preu de 18 € els adults i de 12 € els infants de 4 a 9 anys. L’horari de l’Oficina de Turisme és de dilluns a divendres de 10 a 20h i dissabtes i diumenges de 10 a 14 i de 16 a 20h ( Telèfon: 9720720599). No es vendran entrades fora l’horari de l’Oficina de Turisme.