TwitterFacebookYoutubeRSS

El periodista santjoaní Àlex Bosch presentarà el seu segon llibre, Prematur. 82 dies entre la foscor i l’esperança (2020, Angle Editorial) el pròxim dissabte 22 de maig, a les 18 hores, al Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses. A Prematur, l’Àlex Bosch explica les primeres setmanes de vida del seu fill Roger, que va néixer a les 26 setmanes d’embaràs, amb un pes de 640 grams, i durant 82 dies va ser un pacient més de la unitat de nounats de la Maternitat. Un període de temps molt complex per la família, sempre entre la foscor i l’esperança, entre el patiment i l’eufòria que significa cada petit pas endavant. Un testimoni commovedor de la convivència amb altres famílies, altres nadons que lluiten per sobreviure i les infermeres i metges que se’n fan càrrec.

La presentació anirà a càrrec de Josep Garriga, director del SAT Teatre Centre, i del mateix autor. Caldrà fer inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme - Palau de l’Abadia, al telèfon 972 720 599.

Àlex Bosch
Tot i que l’Àlex Bosch va néixer a Viladecans l’any 1975, ha viscut a Barcelona i no ha deixat mai de sentir-se de Sant Joan de les Abadesses, el poble de la seva família. És periodista i treballa a Catalunya Ràdio des de l'any 2000. El 2010 el Col·legi d’Economistes de Catalunya li va atorgar el premi Joan Sardà Dexeus, a la millor trajectòria professional en la difusió de continguts econòmics, per la seva feina al capdavant del programa «Economia i Empresa» de Catalunya Informació. És autor del llibre de contes curts Jet Lag amb què va ser distingit com a Nou talent FNAC l’abril del 2002.


Dissabte 22 de maig  de 2021 - 18 h

Presentació de 'Prematur. 82 dies entre la foscor i l’esperança', d’Àlex Bosch
Palau de l’Abadia

 

prematur