fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

La Fundació Privada Municipal Emma tindrà 8 places residencials més

El passat diumenge 13 de juliol, va tenir lloc la jornada de Portes Obertes a les noves instal·lacions de la Residència.
Aquesta jornada volia presentar al públic les noves instal·lacions fruit de les obres que es s’han dut a terme en el darrer any i mig. Aquestes han permès augmentar el número de places residencials i obtenir nous equipaments per atendre a la gent gran amb dependència.
D’aquesta manera, la segona planta de l’edifici on havien viscut les “hermanes” i que feia anys que no s’utilitzava, s’ha rehabilitat, modificat i adaptat a les necessitats dels residents, fent arribar a ella un ascensor camiller, adaptant quatre habitacions dobles, una gran sala d’estar amb menjador, un bany assistit, un lavabo, una zona office per al personal, bany per al personal i diferents estàncies d’emmagatzematge.
Aquestes noves instal·lacions estaran disponibles en breu tant pels actuals residents com per els nous ingressos que hi hagi.
Les obres han tingut un cost final de 262.000€ i per finançar-les s’ha comptat amb la col·laboració del Departament d’Acció Social i Ciutadania i la Fundació “La Caixa”. La Fundació Caixa Girona, ha col·laborat adquirint l’equipament mobiliari d’aquests nous espais.