TwitterFacebookYoutubeRSS

Aquest divendres 11 de juny, a les 18 h, al Palau de l’Abadia, es farà la presentació del llibre Residu 0 a casa de Bea Johnson (2016, Pol·len edicions del Tinter SAL), a càrrec d’Esther Peñarrubia, traductora d’aquesta guia, doctora en Enginyeria Agrònoma, i activista i conferenciant sobre residu zero. Després de la presentació, Peñarrubia farà un taller de furoshiki, l’art i tècnica per embolicar regals sense generar residus. El material pel taller ja s’inclou amb el taller, que és gratuït, i només cal dur una cantimplora o un objecte d’una mida similar.

cartellresidu 0

Club de lectura. Mirall trencat de Mercè Rodoreda
D’altra banda, el divendres 18 de juny, a les 18 hores, i també al Palau de l’Abadia, hi haurà una nova sessió del club de lectura, en aquesta edició sobre Mirall trencat de Mercè Rodoreda. Dirigirà el col·loqui Neus Real, professora de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat Autònoma de Barcelona. Les persones interessades poden sol·licitar en préstec un exemplar per fer-ne la lectura amb el carnet de qualsevol biblioteca del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

A totes les activitats es respectaran les mesures sanitàries amb relació a la crisi pandèmica per la COVID-19 i la mascareta serà d'ús obligatori durant tota la sessió. A fi de controlar l'aforament, cal inscripció prèvia per correu electrònic o al telèfon de la biblioteca. Podeu sol·licitar més informació presencialment o per telèfon de dilluns a divendres de 16 a 19:30 i dissabtes de 10 a 13.

22106 cartellMirall trencat