TwitterFacebookYoutubeRSS

La Comissió de Festes de Sant Joan de les Abadesses, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha organitzat la tradicional revetlla de Sant Joan a la plaça Major, que dóna el tret de sortida a l’estiu. Com va passar l’any passat, la festa s’adaptarà a les mesures de seguretat que hi hagi vigents aquella jornada. L'inici de la jornada el donarà l’arribada de la Flama del Canigó al monestir de Sant Joan de les Abadesses, a les 18. 30 h.

Pel que fa a la nit, no hi haurà correfoc amb Les Diabladesses, com va passar fa un any, però hi haurà un sopar de pícnic que començarà a les 21 h, en el qual cada colla s’haurà de dur el seu menjar, plats i coberts. A més, hi haurà un aforament limitat i caldrà inscriure’s a l’Oficina de Turisme abans del 22 de juny. Les taules estaran separades per la distància de seguretat i no es permetran grups més grans dels que autoritzi el Departament d’Interior en aquell moment. Tampoc és permès cuinar-hi, sinó que ha d’estar tot preparat des de casa. D’altra banda, no és permès llançar petards a la plaça i es recomana substituir l’ús de gel hidroalcohòlic per aigua i sabó si es fa servir pirotècnia en altres àmbits.

Després del sopar hi haurà concert amb el grup La Corda Fluixa, en què hi toca el guitarrista Jordi Canal, que des de fa un temps viu a Sant Joan de les Abadesses. Tancarà la festa el dj. local LiMonetty.

202106 cartell revetlla