TwitterFacebookYoutubeRSS

Aquest dijous 7 d’octubre de 2021 s’ha fet oficial que la 7a edició del Clownia Festival, que s’hauria d’haver celebrat l’estiu de 2020 i que havia d’acollir el comiat de Txarango, finalment es cancel·la. Tot i que inicialment s’havia posposat fins al juny de 2022, davant la incertesa generada per la pandèmia i que el grup ha anunciat el seu comiat definitiu, s’ha decidit cancel·lar la cita. Totes les persones que varen comprar l’entrada ja poden demanar el retorn dels diners a través del formulari que trobaran a la pàgina web www.clowniafestival.cat. Només és necessari el correu electrònic amb què es varen adquirir, i el número de comanda que apareix en l’entrada. Hi ha temps fins al 8 de novembre de 2021 per sol·licitar la devolució.

Agraïts pel llegat del Clownia

Tot i que la nostra vila acull activitats amb ressò de país o internacional com les curses de muntanya o el 3DTS, el Clownia Festival va marcar un punt d’inflexió i ha fet que Sant Joan de les Abadesses hagi ajudat a demostrar que un model cultural descentralitzat de les grans ciutats, amb una aposta per un format diferent, sense buscar créixer i centrant-se a oferir una experiència per a tots els públics i buscant la reflexió a través de la cultura i l’art és possible.

L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses vol agrair a Txarango i a Èxits Management per haver compartit aquesta experiència, però també a tot el grup de voluntaris i voluntàries pel compromís i participació, i a tot el poble per fer-ho possible i per confirmar del que som capaços, amb una plena convivència entre vilatans i ‘clownians’. Estem convençuts que l’esperit del festival es manifestarà o ja ho està fent en noves propostes culturals i festives.