TwitterFacebookYoutubeRSS

ACTUALITZACIÓ: L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, la Comissió de Festes i els membres del grup del ripollès David Moreno, Versión Imposible, han decidit ajornar el concert que hi havia previst aquest pròxim diumenge 2 de gener de 2022 al Teatre Centre, per tal de buscar una nova data més favorable, tenint en compte la situació actual de la pandèmia de Covid-19. Les dues parts reprogramaran l’espectacle més endavant per tal que l’experiència sigui el millor possible. Les persones que han comprat l’entrada rebran les instruccions al correu electrònic amb el qual varen fer la gestió per tal de tramitar el retorn dels diners.

Versión Imposible, la banda de versions del showman ripollès David Moreno actuarà a Sant Joan de les Abadesses en la seva gira ‘Pasándolo de maravilla, en la silla y con mascarilla’ en una de les activitats que l’Ajuntament ha organitzat per les festes de Nadal (2 de gener de 2022). Es tracta d’un projecte en el qual Moreno i altres cinc músics interpreten cançons d’artistes de diverses èpoques i estils -des de pasdobles a reggaeton-, en un format molt teatral, amb humor i amb una constant interacció amb el públic.

No només es tracta d’un concert de versions, sinó que el cantant imita la veu dels mateixos cantants. Gràcies a la capacitat d’imitar i de mimetitzar-se de Moreno, és com si tots aquests cantants fossin damunt de l’escenari.

El preu de l’entrada és de 15 € i es podran adquirir a Codetickets 


La Nova Trinca, Horrorland, Uno de los nuestros...

El ripollès David Moreno ha tingut una trajectòria constant i ben diversa, sempre amb l’humor i l’espectacle com a elements centrals. Entre d’altres, va ser campió d’Espanya d’Air Guitar, va guanyar un premi com a imitador a Polònia i també va ser escollit com a imitador de Miquel Àngel Pasqual a La Nova Trinca (TV3). També va ser finalista al programa Uno de los nuestros de TVE i de Tu cara no me suena todavía (Antena 3). Es va llicenciar en Art Dramàtic Musical a l’Institut del Teatre de Barcelona i va fer el paper de Roger al musical Grease. També ha treballat com a imitador a Catalunya Ràdio, Rac105, Ràdio 4, RNE… i és doblador en cinema, animació i publicitat.

En els darrers anys ha estat un dels productors i directors d’Horrorland, un parc temàtic de terror que es va fer primer a Cercs i ara a Illa Fantasia (Vilassar de Dalt) que ha guanyat diversos premis organitzats per mitjans i entitats de la indústria del terror, essent considerat un dels millors parcs d’Europa d’aquest estil.

202112 cartell Version imposible