fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Exposició "Polifonia de Traços" de Pau Elias

El passat dissabte dia 2 d’agost, va tenir lloc a les sis de la tarda al Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses la presentació de l’exposició "Polifonia de traços" de Pau Elias.
L’acte de presentació va anar a càrrec de la regidora de cultura de Sant Joan de les Abadesses, la Sra. Montserrat Tallant i l’autor de l’exposició el Sr. Pau Elias que va fer una breu introducció de les seves obres.
Pau Elias va néixer a Barcelona el 1948 i actualment viu a la població de Campdevànol. Va començar a exposar l’any 1989 impulsat per la seva dona, i des de llavors i fins avui ha exposat al Casal Català de Madrid, a Santander, a Perpinyà, a l’Alatri i Eivissa entre d’altres llocs. Els materials que utilitza per a composar els seus quadres són la pols de marbre i la pintura acrílica sobre tela, una tècnica que fa que els seus quadres tinguin diferents gruixos i com diu el mateix autor “fa que la gent vulgui tocar el quadre”.
L’exposició es podrà visitar del 2 al 31 d’agost, de dilluns a divendres de 09:00h a 19:00h, dissabte i diumenge de 09:00 a 14:00h i de 16:00 a 19:00h.

Directiva de privacitat de la Unió Europea