TwitterFacebookYoutubeRSS

La Biblioteca Municipal Josep Picola de Sant Joan de les Abadesses ha ampliat els seus horaris d’obertura i, a més d’oferir els seus serveis de dilluns a divendres, de 15 a 19 h, i els dissabtes, de 10 a 13 h, també obrirà els dilluns i els dijous, de 10.30 a 14 hores. L’augment d’hores d’obertura correspon a la voluntat de seguir treballant pel creixement d’aquest equipament municipal, que en els darrers anys ha anat sumant persones usuàries i acreixent els préstecs, però també dos clubs de lectura i activitats relacionades amb els llibres, així com la relació d’intercanvi amb els centres escolars amb visites i préstecs especials, les recomanacions de contes i llibres per edats o la iniciativa “Guanyem un estiu lector”.

Club de lectura amb Maria i jo, de Miguel Gallardo
La propera sessió del Club de Lectura tindrà lloc divendres 18 de febrer, a les 18 h, al Palau de l'Abadia. En aquesta ocasió s’ha escollit Maria i jo del lleidatà Miguel Gallardo. Tot i ser un text força breu, es tracta d'una obra molt important, tant pel seu tema central, l'autisme, com per la seva qualitat, ja que va guanyar el Premi Nacional de Còmic de l'any 2008.

Per donar-nos una visió global de l'obra, tant en el vessant artístic com en tot el que relaciona amb la discapacitat, ens acompanyaran en John Capdevila, expert en còmic de la Biblioteca Lambert Mata, la Cristina Casas, psicòloga del C.E.T. de la Fundació MAP i la M. Dolors Vilalta, responsable de l'àrea legal de la Fundació Tutelar del Ripollès. Els primers exemplars ja han començat a arribar a la biblioteca i estan llestos per ser recollits.

Per una altra banda, aquest pròxim divendres 21 de gener es farà la primera sessió del Club de Lectura Infantil amb Els pòstits del senyor Nohisoc de Tina Vallès, amb dinamització de Montse Blanch, i el dissabte 29 de gener hi haurà una matinal de jocs de taula. S’oferiran jocs, però la intenció és que també es converteixi en un punt d’intercanvi. La idea és que la matinal tingui continuïtat un cop cada dos mesos.