TwitterFacebookYoutubeRSS

El pròxim divendres 28 de gener, a les 18 h, a l'Auditori Jaume Nunó del Palmàs, tindrà lloc la projecció, seguida de cinefòrum, del film 3000 nits, que comptarà amb la participació de Txell Bragulat, directora de la Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya.

La projecció, que forma part de la programació del Terra Gollut Film Festival, narra la història d'una noia palestina que és detinguda a Israel amb càrrecs falsos i condemnada a vuit anys de presó. Allà s’haurà d’enfrontar a un ambient atroç en el qual les presoneres polítiques palestines conviuen amb les recluses israelianes. Dins del penal descobreix que està embarassada.

Inspirada en una història real, 3000 nits explica la història d’una mestra palestina empresonada en una presó israeliana on va donar a llum el seu fill. A través la seva lluita per pujar el seu fill entre reixes, la pel·lícula traça el viatge d'una jove mare ple d'esperança, resiliència i supervivència contra tot pronòstic. La presó esdevé una metàfora de la Palestina ocupada i de la situació que allà s'hi viu.

Cal fer inscripció prèvia a www.terragollut.com.

220128. 3000 nits2