TwitterFacebookYoutubeRSS

Tretze infants santjoanins varen acostar-se divendres passat a la Biblioteca Josep Picola per participar en la primera sessió del Club de Lectura Infantil i uns altres sis ho varen fer des de casa, per videoconferència, a causa de la situació de pandèmia. En total, 25 nens i nenes varen sol·licitar en préstec Els pòstits del senyor Nohisoc, de Tina Vallès.

La sessió va ser molt dinàmica i fluida gràcies a les activitats que havia preparat la professora i dinamitzadora del grup, Montse Blanc, i van servir perquè tots els nens -tant els que estaven a la biblioteca com els de casa- poguessin debatre sobre els personatges, els temes de l'obra o les il·lustracions que apareixen al llibre, entre altres qüestions. Entre els assistents (fos a la biblioteca o a casa) es va sortejar un exemplar de la sèrie Mofeta i Teixó, d’Amy Timberlake, i en pròximes sessions es continuaran fent sortejos per animar a participar en el club. La pròxima sessió serà el divendres 1 d’abril, a les 17 h, i l’obra escollida és Amy i la biblioteca secreta, d’Alan Grantz, que es podrà sol·licitar en préstec a partir de la setmana vinent.

Club infantil confinats

Sis nenes varen participar-hi des de casa perquè estaven confinades

Matinal de jocs de taula
La propera activitat de la biblioteca serà dissabte dia 29 de gener i serà la matinal de jocs de taula. És una activitat per gaudir sols, en família o amb amics. Hi haurà jocs de taula per a jugar de mecàniques diverses i dirigits a tota mena d'edats, i també s'habilitarà un punt d'intercanvi de jocs de taula en bon estat, que els usuaris han de portar de casa. Aquesta activitat es repetirà l'últim dissabte dels mesos senars. La setmana següent, divendres 4 de febrer, l'Àlex Font Agudo vindrà a explicar el seu conte Per què es riuen de Noa. És una activitat dirigida a pares i nens a partir de sis anys destinada a sensibilitzar sobre la diversitat de gènere i identitat.

matinal de jocs de taula