TwitterFacebookYoutubeRSS

L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, oferirà un casal educatiu i de lleure per a infants de 4 a 12 anys els dissabtes, de 10 a 13 hores. L’espai, anomenat Petricor, serà gestionat per l’entitat Ubuntu, que ja va oferir el casal de Nadal el passat desembre, i està pensat com un espai on els infants podran gaudir dels matins de dissabte amb activitats, jocs, tallers i aventures, a la vegada que es treballa la reflexió, l’aprenentatge, el respecte per la diversitat i l’autoestima. Tot això, també aprofitant els recursos que ofereix el nostre entorn, i responent a les necessitats individuals de cada infant.

El casal s’oferirà des de l’abril i fins al juny, i el servei es reprendrà al setembre. Tot i que l’horari del casal és de 10 a 13 h, hi ha la possibilitat de flexibilitzar les hores d’estada de l’infant, sempre que no hi hagi una activitat especial com una sortida o excursió. Tindrà un preu mensual de 10 € per infant, independentment dels dies o hores en què hi assisteixi, i l’import es bonificarà en el cas d’infants de famílies vulnerables. El grup tindrà un màxim de 24 infants i se seguirà l’ordre d’inscripció per completar-lo.

Les inscripcions es poden fer fins al divendres 1 d’abril, al Centre Cívic. Per a més informació podeu trucar al tel. 972 72 23 57 (de 15 a 18 hores) o escriure al correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Es tracta d’una iniciativa que s’emmarca en el programa “Temps x cures” del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, que s’ha demanat a través del Consorci de Benestar Social del Ripollès, i que té l’objectiu d’oferir serveis públics de cura a infants més enllà de l’horari escolar i alliberar temps per a les famílies, especialment per a les dones, a qui, majoritàriament, se’ls ha atribuït el treball de les cures.

202203 casa dissabtes CARTELL A3