TwitterFacebookYoutubeRSS

Una de les activitats més recents, però que s’ha consolidat en el calendari d’activitats a Sant Joan de les Abadesses, és l’Atipa’t de tapes, que després de no haver-se celebrat en els darrers dos anys a conseqüència de la pandèmia, torna aquest divendres 10 de juny, amb la seva 5a edició.

Es tracta d’un sopar en el qual restauradors i productors munten parades a la plaça Major i ofereixen tapes i elaborats, que es consumeixen a la mateixa plaça, en les taules i cadires que s’habiliten per a l’ocasió. El preu de cada tiquet, que es pot intercanviar per una tapa, és de 2 €, i també hi ha talonaris d’onze tiquets, a 20 €.

Els restauradors confirmats per aquesta cinquena edició són Bon Profit, Bar Centre, Casa Rudes, Bar Clavé, Cafeteria l’Abadia, Ca l’Esteve, Mas Les Feixes, Noel, Casa Nostra, Kan Dijous, Pastisseria Salvat i Carnisseria Clavé. A aquests restauradors i elaboradors locals, cal afegir-hi el servei de barra de la cervesa artesana Minera i el Bar Nervis, i Formatgeria Roura Soler, Formatgeria Palou i Mas El Lladré de la marca de garantia Producte del Ripollès.

Es començarà a servir a partir de les 20 h i la venda anticipada de tiquets es fa a l’Oficina de Turisme, a partir del dijous 2 de juny. És una activitat organitzada per l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i la Unió de Botiguers, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, la marca Producte del Ripollès de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i la Comissió de Festes.

Cartell atipat 22Díptic atipat 22