TwitterFacebookYoutubeRSS

El Pavelló Municipal d’Esports de Sant Joan de les Abadesses acollirà el Memorial de Karate Cisco Mulero, el dissabte 18 de juny, a partir de les 16 hores. El santjoaní, que va morir de forma sobtada l’estiu de 2021, era una persona molt important i molt estimada al Club Karate Ripoll pel seu caràcter, però també perquè va ser un dels impulsors de la difusió d’aquest esport a la comarca.

Va ser dels primers alumnes del club, iniciant-se en la pràctica fa prop de vint anys, i sent la primera persona de la comarca del Ripollès en obtenir el cinturó negre en l’especialitat Kyokushinkai. També havia estat professor esporàdic a Ripoll i abans de la pandèmia havia posat en marxa una extraescolar d’aquest esport a l’IE Mestre Andreu.

Per tal que l’entorn de Mulero i veïns i veïnes en general puguin conèixer de prop aquest esport que practicava, el Club Karate Ripoll, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, ha preparat una competició de karate amb combats infantils i d’adults, i també una exhibició de Katas, Goshin, Iaido i Kobudo, i trencament de fustes. Tots els participants s’enduran un record d’aquella jornada.

MULERO