fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • La Vila
  • Notícies
  • El santjoaní Ferran Capdevila presentarà el seu disc 'Cremar les naus' en un concert, aquest dissabte

El santjoaní Ferran Capdevila presentarà el seu disc 'Cremar les naus' en un concert, aquest dissabte

El santjoaní Ferran Capdevila Mas ha publicat el seu primer treball amb cançons originals, Cremar les naus, només sis anys després d’agafar una guitarra per primera vegada i començar a cantar. Conté sis cançons i, tot i tractar-se d’un disc de debut, té una producció professional a càrrec de Miquel Cuixart i Unai Eizaguirre.

Capdevila es considera una persona introvertida, però el disc és un veritable viatge introspectiu. En aquest sentit, ell descriu la música com a una eina per a explicar-se musicalment, però també com a persona. De fet, confessa que hi ha coses al disc que ni explica als familiars ni als seus amics, i que escoltar-lo és una forma de conèixer-lo. 

Aquest dissabte farà un concert de presentació a la seva vila, al passeig comte Guifré, a les 22.30 h, organitzat per l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses. L’acompanyaran el també santjoaní Guillem Planagumà a la bateria; Aurora Coca, al teclat; i Àrida Oki, a la guitarra. El disc es pot comprar en format físic i també es pot escoltar a Spotify.

📅 Dissabte, 18 de juny de 2022 / 🕘 22.30 hores
Ferran Capdevila presenta Cremar les naus
📍Passeig comte Guifré