TwitterFacebookYoutubeRSS

El santjoaní Ferran Capdevila Mas ha publicat el seu primer treball amb cançons originals, Cremar les naus, només sis anys després d’agafar una guitarra per primera vegada i començar a cantar. Conté sis cançons i, tot i tractar-se d’un disc de debut, té una producció professional a càrrec de Miquel Cuixart i Unai Eizaguirre.

Capdevila es considera una persona introvertida, però el disc és un veritable viatge introspectiu. En aquest sentit, ell descriu la música com a una eina per a explicar-se musicalment, però també com a persona. De fet, confessa que hi ha coses al disc que ni explica als familiars ni als seus amics, i que escoltar-lo és una forma de conèixer-lo. 

Aquest dissabte farà un concert de presentació a la seva vila, al passeig comte Guifré, a les 22.30 h, organitzat per l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses. L’acompanyaran el també santjoaní Guillem Planagumà a la bateria; Aurora Coca, al teclat; i Àrida Oki, a la guitarra. El disc es pot comprar en format físic i també es pot escoltar a Spotify.

📅 Dissabte, 18 de juny de 2022 / 🕘 22.30 hores
Ferran Capdevila presenta Cremar les naus
📍Passeig comte Guifré