TwitterFacebookYoutubeRSS

En el marc del festival Ripollès 5 sentits, que combina la divulgació del patrimoni comarcal, la música amb empremta ripollesa i el producte agroalimentari del territori, Sant Joan de les Abadesses acollirà la primera activitat. Serà el pròxim dissabte 25 de juny, amb tres activitats: una visita guiada, el concert d'Alvert (concursant d'Eufòria de TV3) i una degustació de productes. Totes les activitats són gratuïtes.

A través de la visita guiada "Sant Joan de les Abadesses, la joia del romànic", a càrrec del CEA Alt Ter, visitareu un dels monuments més importants del romànic català i descobrireu la nostra història, llegendes i tradició. La sortida comença a les 17 h.

A les 18.30 h, el concursant d'Eufòria de TV3, Alvert, que té una vinculació especial amb Planoles, ens oferirà un concert acústic, acompanyat de la seva guitarra, per gaudir de la música i fer que tothom es retrobi amb el seu “jo” més sentimental. Amb un estil proper, íntim, quotidià amb lletres que parlen de l’amor més sincer i més innocent. Cançons en català que toquen el Pop, l’Indie Alternatiu i el gènere urbà. El concert es clourà amb una degustació alimentària gratuïta de la marca de garantia Producte del Ripollès i el sorteig d’un lot de productes alimentaris entre tots els inscrits.

Tot i que les activitats són 100% gratuïtes, cal reservar plaça al 972 70 32 11 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (detalleu nom, cognoms, correu/e, telèfon i nombre d’assistents a l’activitat i al concert). Les places són limitades.

Consulteu la resta de la programació de Ripollès 5 sentits a la comarca a la web ripollesturisme.cat

cartell ripollès 5 sentots